Ballet kleding

Ballet kleding is voor elke danser belangrijk. Of het nu gaat om de eerste balletles van een kind of voor gevorderde dansers.

Kledingvoorschriften

Kleding moet goed zitten, je moet je er goed in kunnen bewegen en het moet je spieren warm houden. Daarnaast hebben veel dans- en balletscholen kledingvoorschriften waar je je aan moet houden. Dat betekent doorgaans dat de leerlingen gekleed gaan in dezelfde balletpakken en dezelfde balletschoenen dragen. Hierdoor ontstaat een uniformiteit waardoor de houding van de leerlingen gemakkelijker gecontroleerd en gecorrigeerd kunnen worden door de dansdocent.

Van balletpakje tot beenwarmers

Costume Share is gespecialiseerd in dans- en ballet kleding voor volwassenen en kinderen.  Wij zijn op de hoogte van de kledingvoorschriften van dansscholen en kennen alle ins en outs van de merken die wij verkopen. Bij ons krijg je kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Je kunt bij ons terecht voor de bekende merken zoals Le Papillon, Ballet Rosa, Body Wrappers, Roch Valley Dancewear, Katz, Freed of London, Rumpf en Capezio. `Van deze merken verkopen wij verschillende soorten ballet kleding. Van balletpakjes tot beenwarmers en van leggings en maillots tot dansrokjes. Je vindt bij ons alles voor je balletles.  En natuurlijk kunnen wij je voorzien van een passend en eerlijk advies.

Het aanmeten van spitzen

Naast verschillende soorten ballet kleding kun je bij Costume Share ook terecht voor het aanmeten van ballet spitzen. Hier nemen we graag de tijd voor. Daarom kun je voor het aanmeten van spitzen het beste even een afspraak maken.

wij werken met de volgende leveranciers