Ballet spitzen

Ben je op zoek naar ballet spitzen? Dan kun je terecht bij Costume Share in Amersfoort.

Gespecialiseerd in het aanmeten van spitzen

Het aanmeten van spitzen is iets dat nauwkeurig moet gebeuren. Bij Costume Share hebben wij ruime ervaring in het aanmeten van ballet spitzen. We hebben verschillende merken op voorraad en kijken naar de vorm van jouw voet en aan de hand daarvan kunnen we je verschillende breedtes en zolen passen. Het is heel belangrijk dat je spitzen goed passen en goed zitten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van spitzen waardoor je zeker weet dat je met een goed paar de winkel weer verlaat.

Verschillende merken

Costume Share verkoopt verschillende merken ballet spitzen. Elk merk is weer anders. Tijdens je passessie zullen we kijken welk merk het beste bij jouw voet past. De merken die bij Costume Share te koop zijn, zijn onder andere Le Papillon, Katz, Ballet Rosa en Freed of London.

Op afspraak

Omdat we echt de tijd willen nemen om een paar goed passende spitzen voor je te vinden, werken we alleen op afspraak. Je kunt dan rustig en ontspannen passen en uitproberen terwijl wij alle tijd voor je hebben. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 06 224 39 076 of stuur een mailtje naar info@costumeshare.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Naast ballet spitzen kun je ook bij ons terecht voor dans- en ballet kleding voor volwassenen en kinderen.

wij werken met de volgende leveranciers