Dans kleding kind

Bent u op zoek naar dans kleding voor uw kind? Dan bent u bij Costume Share aan het juiste adres. In onze gezellige winkel in Amersfoort vind je alles wat je nodig hebt voor de danslessen van jouw kind.

Onze collectie

In onze collectie vind je balletpakjes, dansleggings, beenwarmers, dansjurken, verschillende soorten dans- en balletschoenen en nog veel meer. Je kunt bij ons terecht voor verschillende kwaliteitsmerken zoals Le Papillon, Ballet Rosa, Body Wrappers, Roch Valley Dancewear, Katz, Freed of London, Rumpf en Capezio. Bij Costume share krijg je kwaliteit tegen een scherpe prijs. Gecombineerd met uitstekende service en een persoonlijke benadering is Costume Share hét adres voor danks kleding voor jouw kind.

Op de hoogte van kledingvoorschriften van dans- en balletscholen

Elke dans- of balletschool stelt zijn eigen eisen aan de kleding van de leerlingen. Alle leerlingen dragen dan bijvoorbeeld een balletpakje in dezelfde kleur en deze balletschoenen. Wij zijn op de hoogte van al deze kledingvoorschriften waardoor je zeker weet dat je bij ons met de juiste danskleding voor je kind weer vertrekt.

Openingstijden

Costume share is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij tussen 13.00 en 17.00 uur geopend. Zaterdag kun je tussen 9.00 en 12.00 uur bij ons terecht. Op maandag en dinsdag werken wij op afspraak. Bijvoorbeeld voor het aanmeten van spitzen. Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Naast dans kleding voor kinderen kun je bij Costume Share ook terecht voor dans kostuums voor voorstellingen.

wij werken met de volgende leveranciers