Dans kostuums

Dans kostuums vind je bij Costume Share in Amersfoort. De winkel voor alles op het gebied van danslessen en voorstellingen.

Dansvoorstellingen

De meeste dans- en balletscholen geven regelmatig een voorstelling. De kostuums spelen hier een belangrijke rol bij. Het maken van kostuums en rekwisieten is echter een tijdrovend en kostbaar project. Sinds 2012 verzorgt Costume Share de dans kostuums, rekwisieten en zaalaankleding voor balletvoorstellingen. Hier hoort ook het kleden van de dansers en het onderhoud van de kostuums bij.

Huur je kostuums bij Costume Share

Omdat het laten ontwerpen en maken van kostuums prijzig is, biedt Costume Share de mogelijkheid om kleding te huren. De dans kostuums zijn gebruikt door andere balletscholen tijdens voorstellingen en worden gereinigd, onderhouden en eventueel gerepareerd door Costume Share.

Online database

In onze online database zie je direct welke kostuums te huur zijn en in welke maten. Of je nu op zoek bent naar een stage tutu voor een solist of een ballroom jurk, je vindt het in onze database. Ook zijn er dans kostuums in kindermaten zoals tijgers, poedels of pierrot’s. Heb je voor jouw voorstelling kostuums nodig die niet te huur zijn? Dan kun je er ook voor kiezen om ze door Costume Share te laten ontwerpen en maken. Naderhand kun je ze weer via ons verhuren aan andere dansscholen.

Costume Share ontwerpt niet alleen kostuums voor voorstellingen. Ook voor benodigdheden voor danslessen kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor dans kleding voor volwassenen en kinderen en verschillende dans- en ballet schoenen.

wij werken met de volgende leveranciers