Kwaliteit voor een scherpe prijs

In 2012 startte Costume Share met het ondersteunen van balletvoorstellingen in de vorm van het maken van kostuums, rekwisieten en aankleding van de zaal. Het kleden van de dansers en het onderhoud van de kostuums achter de Bühne hoorde hier als vanzelfsprekend bij.  Door de liefde en het enthousiasme voor het werk droeg Costume Share reeds bij aan het succes van diverse
(semi-)professionele dansvoorstellingen.

Costume Share breidde uit met het verkopen van benodigdheden voor lessen en -optredens. Regelmatig zijn we op pad om een verkoop te organiseren in verschillende dans- en balletscholen in Nederland en Duitsland. Op de vaste locatie kun je tevens terecht voor het aanmeten van spitzen. 

Bemiddeling voor scholen

Elke school wil naast prachtige dansen ook schitterende kostuums op de Bühne zetten. Het neemt echter veel tijd in beslag om mooie kostuums en rekwisieten te ontwerpen en te maken. Bovendien is dit vaak erg prijzig voor een dans- of balletschool. Precies hiervoor biedt Costume Share de oplossing.

De uitgebreide database van Costume Share staat vol met kleding en kostuums van verschillende balletscholen welke gebruikt kunnen worden door andere scholen. Vanzelfsprekend is de reiniging van alle kleding iets waar Costume Share zich over ontfermt. Eventuele reparaties aan de items worden ook door Costume Share verzorgd. Voor de ballet- en dansschool levert dit een win-winsituatie op. Kostbare tijd, het geld en de inspanning kunnen worden besteed aan de dansen. Daarnaast levert het verhuren van de kostuums extra inkomsten op voor de school.